Sea Shepherd Conservation Society (SSCS) maakt al 40 jaar het verschil. Sea Shepherd vrijwilligers zijn er de voorbije 4 decennia in geslaagd om duizenden zeedieren te redden en tientallen stropers een halt toe te roepen. Sea Shepherd groeide uit tot de meest effectieve milieuorganisatie.

Er blijft echter veel werk aan de winkel: op veel plaatsen worden zeedieren nog steeds massaal afgeslacht; illegale visvangst is nefast voor met uitsterven bedreigde diersoorten; de oceanen raken alsmaar meer vervuild door plastic en ander afval...

Om te kunnen blijven strijden voor de oceanen, lanceert Sea Shepherd Belgium daarom binnenkort een grote benefietactie. (Meer nieuws daarover volgt.)

De aftrap wordt vandaag gegeven door Sea Shepherd Belgium ambassadeur Tom Waes. Tom veilt een uniek beeld van een Sea Shepherd pinguïn mét boot (het roer werkt, er is een waterkanon en een anker!), gemaakt en geschonken door Tattoo Perre (Branst, Bornem). Tom signeerde de pinguïn met een persoonlijke boodschap. Pinguïn Wendy – mét boot –  wordt per veiling verkocht aan de hoogste bieder. De opbrengst gaat integraal naar Sea Shepherd Belgium er zal gebruikt worden voor het voeren van campagnes op zee.

Bieden kan vanaf 29 juni tot 8 juli op eBay: http://www.benl.ebay.be/itm/-/162569697116 .
Massaal meedoen is de boodschap!

Check ook onze video: https://www.youtube.com/watch?v=bb7XYQ_WWxU

Tom Waes: “De prijs stond ingesteld op 150 euro.
Ik bied 500 euro voor dit kunstwerk. Laat je hart spreken voor deze super organisatie….”

Contact: Sea Shepherd Belgium vzw

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.seashepherd.be