Dit jaar bestaat Sea Shepherd 40 jaar. Sinds 1977 strijden we onophoudelijk voor de verdediging, het behoud en de bescherming van de oceanen. In België werd dat op 28 oktober 2017 gevierd in zaal Cocteau in Gent, samen met Alex Cornelissen, CEO van Sea Shepherd Global, met kapitein Peter Hammarstedt, Directeur Campagnes bij Sea Shepherd Global, maar vooral met onze vrijwilligers, onze donateurs en onze supporters. 

Kwamen aan bod: diverse toespraken, een meet & greet met Alex Cornelissen en Peter Hammarstedt, lekkere vegan food & drinks, een speciale merchandise stand, een tombola en een veiling. Als speciale verrassing was kapitein Paul Watson, stichter van Sea Shepherd, ook kort van de partij via een live-verbinding. Afsluiter van de avond: een spetterende party met DJ ‘Radical G’ Glenn Keteleer en de Sea Shepherd DJ’s!

Aan alle aanwezigen: bedankt voor jullie steun! Dankzij jullie bijdrage kunnen we eraan blijven werken het behoud van de oceanen ook voor volgende generaties veilig te stellen.

Bedankt ook aan al onze gulle sponsors: Wilmersburger België, Gut Springenheide België, Lush Gent, en Woudapen - en aan de uitbaters van zaal Cocteau, aan DJ Glenn Keteleer en aan cateraar 't Kraaienest!

En bedankt ook aan alle vrijwilligers voor het harde werk!

Aan iedereen die er jammer genoeg niet bij kon zijn: bekijk hier zeker de live-video’s. Om het volledige fotoalbum te bekijken, klik hier.

 

Logo 40 years Sea Shepherd