Op vrijdag 4 oktober 19 –wereldierendag- organiseerde Sea Shepherd Belgium een event.
Een event met een uitgelezen programma, waar ook CO Alex Cornelissen en kapitein Peter Hammarstedt aanwezig waren.

In de loop van de avond presenteerden ze 7 korte, nooit vertoonde documentaires over het unieke werk dat Sea Shepherd wereldwijd verricht om de oceanen te redden. Ik heb zelden zo’n ingetogen en aandachtig publiek gezien, zo onder de indruk door deze aangrijpende documentaires.

Vrijwilligers stelden achteraf: “Nu weet ik weer waarom ik voor Sea Shepherd werk”. En dat is naar mijn mening het beste bewijs dat Sea Shepherd goed werk levert en het verschil maakt voor de oceanen.

Ik wil graag nog een aantal mensen bedanken die tijdens het event nog bepaalde activiteiten op zich hebben genomen.

Er was mogelijkheid om een tattoo te laten plaatsen ten voordele van Sea Shepherd Belgium. Wendy, dank je wel voor zoveel mooie tattoos te plaatsen! 

We werden musicaal verwend door Sea Shepherd Supporters Guy Swinnen en Yves Vertongen. Ze speelden o.a. “Low Tide” een lied van de Scabs over de klimaat verandering. Guy droeg dit nummer op aan mij . Merci Guy!

De catering werd door The Vegan Butchers Choise verzorgd. Merci Benoit voor al dat lekker eten! Merci aan alle vrijwilligers die hebben meegewerkt om de avond een succes te maken. Zonder jullie was het onmogelijk geweest om alles zo goed te doen verlopen!

Ten slotte wil ik nog iedereen bedankten die aanwezig was. Het was “full house” in Puurs met meer dan 200 bezoekers. Hartelijk dank aan iedereen die aanwezig was. En dank je wel om Sea Shepherd Belgium ook niet enkel een warme en gezellige maar ook een financieel goede avond te bezorgen. Door jullie aankopen van eten, drinken en merchandise kunnen de campagnes die onze oceanen zo hard nodig hebben verder gefinancierd worden!

Dankbare groet, Anne